Fuji
Topics
<< < (64/67) > >>
[1] Chyba zoom Finepix J38 Ahoj , zadne poskozeni , zadna voda , zadna neco neobvykleho se nestalo , aby na kameru (nove: pouze 2 mesice ) . Jen jednou rano jsem dostal tuto chybu : Chyba zoom . Kazda myslenka ,
[2] Mohu pouzit cf 4 GB 200x v Fuji S7000
[3] Ahoj mam problem se zamerenim na mem S5600 . i v automatickem rezimu se zamerenim na pozadi , jsem se snazil resetovani , a to jeste to , muzete si pomoci , diky
[4] obrazky nebudou nahrat do pocitace . ive odeslat drive, nez tak i dont pochopit problem.I mit Fuji Z20fd .
[5] Mam J10 Fujifilm fotoaparat a ma v soucasne dobe chybova zprava: FRAME NO . FULL ! Mam nasledujici obrazek karty : Fujifilm xD xD -Picture Card M1GB Nejakou radu chtel bych byt ocenil .
[6] Nechal jsem tento fotoaparat na slunci po dobu 20 minut sLCD obrazovkou smerem nahoru . Ted, kdyz jsem ji zapnout na obrazovce je tak jasne nevidim nic, a nelze ji pouzit . Muze to byt ekonomicky opravit ? diky
[7] Co se velikosti SD karty lze vlozit do svych Fuji Z10 . Je tamlimit na velikost
[8] camara rika, ze karta neni inicializovana mohu tento problem vyresit , nebo to musim nove pametove karty FinePix F480
[9] Jak mohu ziskat delsi dobu kdyz jsem udelat video .... Musim se dostat vetsi pametovou kartu ...
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version