Notebooků Acer

Topics

<< < (138/140) > >>

[1] Jaky jeproces backuping OS v acer E - 571 ? Proc shouldwe maji vzadu z operacniho systemu ?

[2] blikani obrazovky jsem mel Aspire One D260 notebook . a mam problem v tom, ze . jsem nemel spravne videt me obrazovce . Obrazovka byla blikani vsech dob . Myslel jsem, zeVGA mel byt istalled . ale neni tam zadny vysledek ani po instalaci VGA driver.so pro

[3] IncrediMail Ltd bezi velmi pomalu , byly odstraneny a znovu nainstalovat , funguje dobre v dobe, pak se nahle zpomaluje vpravo dolu

[4] otaceni obrazovky 90degrees

[5] Chci se vratit muj pc oringinal tovarni nastaveni . Ted jsem ubuntu nainstalovan ,pc make je accer Aspire E1 - 531 eccer Aspire e1 - 531

[6] Nemohu odstranit pismena nebo znaky , protoze neni klavesa Delete , tak , jak to mam smazat? Nemuzu najit zpusob, jak odstranit pismena nebo znaky z meho Acer C720 . Muzes mi rict, jak smazat?

[7] Cant najit firmware pro MY ACER ASPIRE 5532 DVD DRIVE VySLEDKY webove stranky a stale prevyseni HLEDAT IT

[8] znit muj notebook nema zadny zvuk

[9] Muj touchpad nemuze kliknete po uniku . Jsem rozlil caj na me klavesnici . Muj touchpad lze pohybovat , ale nemuzu na tlacitko nic . Muze se muj touchpad se porusovala ? Take moje klice jsou lepkave , je tamzpusob, jak mohu vycistit klavesnici ? Mam Aspir

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version