Canon
Topics
<< < (72/74) > >>
[1] Muj Canon EOS Rebel 300D ma problem .. Mohu ji zapnout a vyfotit a pomoci LCD obrazovky atd., kdyz neni CF karta , ale jakmile jsem dal CF kartu v nem cte Err 02 ..
[2] USB port v mem Canon Rebel XS kamery je volna a bude se pripojit , je tamzpusob, jak opravit sam ?
[3] nechci datum
[4] blikat zpozdeni a rika, ze prace
[5] LCD displej na fotoaparatu nepracuje Fotoaparat byl v nakupni tasce , ktera byla klesla , protozeLCD nefunguje , to vypada jako abstraktni malby . Kamera stale trva fotografii ahledacek funguje , ale ja jsem vzdy pouzival displej a opravdu si to ujit .
[6] Zakladni fotografovani
[7] Muj Canon T3i rika muj SD karta je plna , ale neni to take , kdyz jdu vyfotit bez karty , fotoaparat pipne nepretrzite . Dostal jsem tento fotoaparat pouze 2 mesici , ale ja jsem , aby to zrekonstruovana .
[8] Baterie je plne charged.but , kdyz jsem prisel vyfotit , i stisknutim tlacitka , a nic happens.occasionly , blika do zpravy rusny , ale ne po celou dobu .
[9] Mam Canon Rebel XTI . Dnes jsem sla na nataceni a Dostavam obavany Err 99 . Vyrazeny akumulator , preinstalovat . Vezmete jeden vystrel - Err 99 . Zmeneno na jinou baterii se stejnym vysledkem . Odstraneny pametove karty , preinstalovat ... stejne vysledk
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version