Canon

Topics

<< < (70/74) > >>

[1] Pri nataceni snimku neni jasnost nudne a ne claity je rozmazany

[2] canon 5d hlavni zrcadlo repacement hlavni zrcadlo bylo preruseno . Chci nahradit novou

[3] Jak mam resetovat muj Canon A95 chci se pokusit obnovit svou kameru , aby se pokusili vyresit muj problem

[4] Mam EOS 1100 D Canon a ja jsem stale chybu 30 , kdyz jsem se vyfotit , prosim, muzete mi pomoci ? Je pryc opravit to sam nebo musim jit zpatky do obchodu jsem ho koupil od . Vzal jsem si z karty a baterie , ale stale zadna zmena .

[5] Mam Canon Rebel T3 . Jak zmenim clonu ? Snazim se dokoncit ukol tridu vyzadujici porizovani snimku se zmenou clony otvory a F se zastavi . Nedari se mi najit , jak zmenit nastaveni clony .

[6] Muj Cemera outdoor Obrazek vyjit Bright / bila , ale vnitrni a video zaznam obrazu jsou dobre Canon PowerShot A470 laskave dat vyresit suggession Canon PowerShoot A740

[7] Ma LCD displej nebude ukazovat obraz z kamery , pricemz obrazky , ale to ukaze menu a drive porizenych fotografii stisknutim tlacitka prehravani . Co by mohlo byt spatne ?

[8] zobrazit nezobrazuje , pricemz fotografiefotoaparat nezobrazuje obraz v okamziku prijeti fotografii

[9] Jak mohu odemknout obrazky Jak unprtect obrazy na me pametove karty ?

Navigation

[0] Up one level

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version