Canon
Topics
<< < (67/74) > >>
[1] Problemy opticky hledacek vineta Sundal jsem objektiv na minutu a pote, co jsem dal ji zpet , tam jeopravdu tezky medailonek v optickem hledacku . Ale kdyz jsem fotit nebo pouzit LCD hledacek ,vineta nezobrazuje . Kdyz jsem se podivat dovnitr , zrcadla a
[2] Canon IXUS 220 HS Kompatibilita karta, ktera karty mohu pouzit s Canon IXUS 220 HS
[3] hluk objektivu zatazeni do Canon PowerShot Pro 1 pri zapnuti nebo vypnuti ,objektiv kvici , jak se pohybuje .
[4] Co znamena " BUSY " znamena v mem Canon Rebel T1i , zatimco ja se snazim nahrat obrazky na mem pocitaci ? Co znamena " BUSY " znamena v mem Canon Rebel T1i , zatimco ja se snazim nahrat obrazky na mem pocitaci ?
[5] Mohu pouzit svuj Canon Digital Ixus 12015 jako webovou kameru chci pouzivat svuj Canon Digital Ixus 12015 jako webovou kameru ......... ale ja nemuzu
[6] blesk nefunguje oranzove svetlo indikuje, ze blesk je nabity , pomale nabijeni , ale bez blesku pri spusteni zaverky
[7] Fotoaparat nebyl nalezen " Kdyz jsem se pripojit fotoaparat k pocitaci se systemem Mac OS 10.7.3 jsem si krabici s : Fotoaparat nebyl nalezen
[8] je mozne natocit film s
[9] Jak mohu odstranit vice fotografii na Canon S100 ? Chci vymazat vice nez jeden snimek najednou
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version