LG
Topics
<< < (66/73) > >>
[1] jsem uspesne stahnout eBuddy, ale to neni nainstalovano a pokazde, kdyz chyba je, ze ur pripojeni k internetu faild, tak wat delat nainstalovat a spustit eBuddy na LG KP 500
[2] Povest 2 - lide nemohou slyset me-Slysim je lide nemohou slyset me mluvit, ale ja je slysim
[3] je nutne stahnout obrazky z telefonu se nalozene ulozenych obrazku z telefonu
[4] sim neni platna lgc900
[5] Text nema zadny obsah i prijimat a odesilat textove k eveyone pokuty. krome jednoho pritele s cernym bobule mohu poslat svou textu, ale kdyz mi posle text, ktery rika, ze zadny obsah.
[6] Jak mohu dat fotky z meho lg opimus 500 telefon k pocitaci LG Optimus 500
[7] Musim najit PUK kod pro muj telefon LG prosim, muzete pomoci muset najit PUK CODE MuzETE HELPPLEASE
[8] lg p970 tlacitko napajeni nefunguje jsem lg p970 ... kdyz jsem dal na naboje evrything funguje ukazuje nabijeni, ale neni jeho zapnuti .. plz-li u got zadny mi napad tel plz
[9] Zapomnel jsem heslo mobilni od Onida mobilu? uvedte prosim reseni otevrit muj mobil muj model neni je V140 i didnot pouzit svuj mobilni delsi nez jeden rok. tak jsem se zapomnel jsem heslo jako vsechny mobilni tracker, telefon skrinky heslo a sim lock hes
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version