Blackberry
Topics
<< < (43/46) > >>
[1] moje BlackBerry 8520 klice zvykly pracovat track pad funguje, ale nemuzu vybrat
[2] Snazim se zjistit, co delat me ostruzina je plz pomozte mi
[3] muj telefon neprijima pametovou kartu. jsem incerted to, ale telefon nemuzu to precist. BlackBerry Curve 8520
[4] i odstranit SIM kartu v mem BlackBerry, kdy navrat do telefonu, ze blikat cervene svetlo, a se nezapne
[5] Nemohu si vzpomenout na sve BlackBerry ID heslo
[6] sel jsem pouzivat svuj telefon, ale to rikal odemknout jsem musel stisknout tlacitko ztlumeni, i dont vedet, co to je, takze jsem obvykle vypnete telefon vypnout a pak zase zpet na to obvykle funguje a jde zpet k normalu, ale to dobe, kdy je telefon prise
[7] Jeden z mych kontaktu nemuzete prijimat me texty poslu, muzu prijimat jejich, a mohu udelat, aby volani na cisla.
[8] ti se stazenim aplikace je zamrzla, tak jsem toke mimo misto it baterie zpet do ted telefon se nezapne, co mohu udelat, aby se to zacalo az
[9] koupil novou baterii pro muj 8350i pricinou stare baterie by jen ukazat caru pres to a woulnt poplatek. Nova baterie a stale zvykly poplatek. baterie byla reconized na prvni, ale ted ne.
Navigation
[0] Up one level
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version